РАМКА ЗА ИНТЕГРИРАНА ОЦЕНКА НА AMEC

ДОБРОДОЈДОВТЕ

Добредојдовте во центарот за ресурси на новата рамка за интегрирана оценка на AMEC. Оваа нова посебна секција на веб-сајтот на AMEC е составена за да одговори на најчестите предизвици и притисоци со кои се соочуваат комуникаторите во денешно време обидувајќи се да ја докажат својата вредност во медиумската сфера која брзо се развива.