Поширені запитання

Система виглядає складною. З нею важко працювати?

Насправді це не так. Багато інформації надається для того, щоб зорієнтувати вас і допомогти дізнатися, що необхідно вводити на кожному етапі. Цей сайт – величезна бібліотека ресурсів. Використовуйте їх, потренуйтесь на прикладах, досліджуйте і практикуйте.

Коли слід використовувати систему?, Після проведення кампанії? 

Хоча система підходить для ретроспективного оцінювання кампанії, її реальна цінність полягає у використанні в режимі реального часу. Скористайтесь інтерактивним шаблоном для планування активності заздалегідь, звертайтесь до нього в міру розвитку активності та оцініть успіхи і можливості вдосконалення по завершенню активності. Можливість зберігати дані внесені онлайн дозволяє вам повертатися до них у будь-який час.Один користувач може одночасно заповнювати до десяти шаблонів.

Система комплексного оцінювання – це інструмент планування чи інструмент вимірювання?

І те, і інше! Система розроблена, щоб допомогти вам ефективніше планувати ваші кампанії, особливо з урахуванням результатів як ключового фактору. За допомогою відповідних показників, система також дає змогу подумати про вимірювання та демонстрацію впливу на бізнес/клієнта.

У 2021 році AMEC посилила ресурси підтримки планування в рамках цієї системи. Планування є критично важливим компонентом змістовної програми вимірювання, тому ці дві речі дійсно йдуть пліч-о-пліч.

Що робити, якщо у мене немає метрик для внесення до звіту?

Перевага системи оцінювання полягає в тому, що вона дозволяє вам з самого початку подумати про те, які метрики вам можуть знадобитися для оцінки впливу. Таким чином, ви можете запитати потрібних людей або отримати необхідні дані ще до початку кампанії. Коли кампанія розгортається або завершується, всі знають, які дані їм потрібно надати, і ви зможете їх представити.

Чи можна використовувати систему лише для проведення кампаній?к щодо поточної діяльності?

Систему можна і потрібно використовувати як для короткострокових кампаній, так і для довгострокових комунікаційних програм, де необхідно постійно узгоджувати активності та вимірювання із загальними цілями організації та комунікацій.

Чи є система оптимізованою для певного типу комунікаційної діяльності?

Система навмисно розроблена таким чином, щоб бути гнучкою і працювати з різними комунікаційними сценаріями та каналами: платними, заробленими, власними та спільними, комерційними для державного сектору, споживчими для бізнесу, лідогенерацією для побудови бренду, кампаніями для лобіювання.

Бачу багато теорії, але я все ще дещо не розумію, як застосувати систему на практиці?

Розділ “Ресурси” на нашому сайті містить низку різних тематичних досліджень та навчальних посібників, які показують, як систему використовували в реальних життєвих сценаріях.