FAQ’s

Det ser hårdt ud og er kompliceret?

Det er virkelig ikke. Masser af information er givet til at guide dig og hjælpe dig med at vide, hvilke oplysninger der kræves i hvert trin. Webstedet er et massivt ressource bibliotek. Brug det, prøv mock eksempler, spil rundt.

Hvornår skal jeg bruge rammen, er det efter at have kørt en kampagne?

Selvom rammen kan bruges til at evaluere en kampagne med tilbagevirkende kraft, kommer den reelle værdi fra at bruge rammen i realtid – at bruge den til at planlægge aktiviteten på forhånd, for at henvise til, at aktiviteten udvikler sig over tid, og at bruge den efterfølgende som et evalueringsværktøj At fremhæve succeser samt muligheder for forbedring. Evnen til at gemme dataene fra en ramme giver dig mulighed for at henvise til det, når du vil, og du kan have op til ti aktive rammer pr. Bruger.

Er IEF et planlægningsværktøj eller et måleværktøj?

Det er begge! IEF er designet til at hjælpe dig med at planlægge dine kampagner mere effektivt, især med resultater som en vigtig driver. Men det er også designet til at hjælpe dig med at tænke på måling og fremvisning med relevante statistikker, hvilken indvirkning du har på din organisation / klient.

Hvad sker der, hvis jeg ikke har de beregninger, der skal medtages i rapporten?

En fordel ved IEF er det giver dig mulighed for i starten at tænke over, hvilke målinger du måske har brug for for at vurdere virkningen. På denne måde kan du spørge de rigtige personer eller kilde de nødvendige data, før du starter kampagnen. Så som kampagnen udfolder eller konkluderer, kender alle de data, de har brug for til at give, så du kan præsentere dataene.

Kan rammen kun bruges til kampagner – hvad med igangværende aktiviteter?

Rammerne kan og bør bruges til både kortsigtede kampagner og længerevarende comms-programmer, hvor du løbende skal tilpasse aktivitet og måling til de overordnede organisations- og kommunikationsmål.

Er rammerne optimeret til en bestemt type kommunikationsaktivitet?

Rammen er bevidst designet til at være fleksibel og arbejde på tværs af forskellige kommas scenarier og kanaler: betalt, tjent, ejet og delt, kommercielt til den offentlige sektor, forbruger til business-to-business, lead generation til brand building, kampagne til lobbyvirksomhed.

Jeg har hørt meget af “teorien”, men jeg er stadig lidt forvirret på, hvordan man kan sætte rammen i praksis?

Afsnittet “Ressourcer” på rammebureauet indeholder en række forskellige casestudier og vejledninger, der viser, hvordan rammen er blevet brugt i virkelige scenarier.