PRIZNANJA IN ZAHVALE

Zahvaliti se je potrebno AMECovi ekipi za integrirano vrednotenje, ki so zadnje leto trdo delali, da bi razvili center s sredstvi in naše interaktivno ogrodje.

Posebna zahvala gre Jimu MacNamari, Profesor javnega sporočila. School of Communication, Filozofska fakulteta in družbene vede, Univerza za tehnologijo Sydney, ki je ustvaril sistematiko vrednotenja in milostno dal AMECu dovoljenje za uporabo, ter ga delil z njimi. Jim tudi vodi AMECovo akademsko svetovalno skupino, ki je namenila svoj čas, da je preverila vložke in povratne informacije o različnih variacijah ogrodja in njegovega razvoja.

Hvala ključnim članov ekipe ogrodja za integrirano vrednotenje:

  • Paul Hender, vodja vpogleda v Gorkani
  • Elayne Phillips, iz urada britanskega kabineta
  • Giles Peddy, izvršni direktor pri Lewis – ki nam je prijazno podaril veliko virov o razvoju in s tem pomagal omogočiti interaktivno spletno stran.

Hvala tudi širšim članom naše ekipe, ki je vključevala Mark Carrier, Research & Development Director, Reputation Intelligence, Kantar Media, Karen Prichard, Liso Story, Margot Savell, Paula Njokuja, Ann-Sofie Kroll, Aseema Sooda, in Rayno Grudovo – de Lange.

Hvala tudi z strokovnjakom iz našega področja, ki so prispevali svoje misli in delili članke na naši spletni strani. Ti vključujejo profesorja Kevina Moneya, profesorja za ugled in odgovorno vodenje na poslovni šoli Henley, Charlieja Snowa, strateškega direktorja pri MullenLowe, Stephena Waddingtona, partnerja in glavnega pooblaščenca pri Ketchum, Shonali Burke, predsednika in izvršnega direktor pri Shonali Burke Consulting in Ginijeva Dietricha, direktorja pri Arment Dietrich Inc.

Na koncu se želim pokloniti in posebej omeniti prijatelja mnogih v globalni skupnosti vrednotenja komunikacij, Donu Bartholomewu, ki je na žalost lansko leto umrl. Don je bil avtor cenjenjega Metrics Man bloga, tesno je sodeloval z mano in AMEC ekipo pri razvoju mnogih naših najboljših izobraževalnih virov, vključno z ogrodji merjenja družbenih medijev. Njegovo razmišljanje je bilo ključnega pomena za naš uspeh. Ves čas sem poskušal njegov pristop imeti v ospredju misli – da bi ustvaril orodje, ki bi bilo prefinjeno in smiselno, ne pa nedojemljivo in preveč zapleteno za uporabo. Menim, da imamo pravo ravnovesje in upam, da bi bil Don tudi ponosen, da njegova zapuščina živi naprej.

Richard Bagnall,

Integrated evaluation team lead & direktor uprave AMEC

CEO PRIME Research UK