ACKNOWLEDGEMENTS AND THANKS

Dorim să mulțumim întregii echipe care a lucrat din greu pe parcursul acestui an la dezvoltarea modelului integrat de evaluare și a noului instrument interactiv AMEC.

Mulțumiri speciale domnului Jim Macnamare, profesor de comunicare în cadrul Universității de Tehnologie din Sydney, care a creat taxonomia evaluării și a avut amabilitatea de a o pune la dispoziția echipei AMEC pentru a o folosi.

Jim este de asemenea în fruntea grupului AMEC Academic Advisory Group, grup de profesioniști care și-au facut timp pentru a ne ghida și sfatui pe tot parcursul dezvoltării cadrului.

Mulțumiri de asemenea și membrilor echipei principale:

  • Paul Hender, Head of Insights at Gorkana
  • Elayne Phillips, UK Cabinet
  • Giles Peddy, Group Managing Director of Lewis- care în mod generos a donat resurse pentru a asigura dezvoltarea  website-ul interactiv.

Necesare sunt și mulțumiri echipei extinse din care fac parte Mark Carrier, R&D Director, Reputation Intelligence, Kantar Media, Karen Princhard, MD of Reputation at Ebiquity, Lisa Story, Chief Strategy Officer of Cohn and Wolfe, Margot Savell, SVP Global Measurement at Hill& Knowlton Strategies, Paul Njoku, Head of GCS Evaluation Projects-Cabinet Office, Ann-Sofie Kroll, CEO of bt Brick Insight AB, Aseem Sood, CEO of Impact Research& Measurement, și Rayna Grudova- de Lange, CEO, DeLange Analytics.

Mulțumiri tuturor experțiilor care și-au împartășit, atât părerile profesionale, cât și materialele pe site-ul nostru. Printre ei se numără Professor Kevin Money, Professor of Reputation & Responsible Leadership, Henley Business School, Charlie Snow, Chief Strategy Officer, MullenLowe, Stephen Waddngton, Partner and Chief Engagement Officer, Ketchum, Shonali Burke, President & CEO Shonali Burke Consulting, și Gini Dietrich, CEO Arment Dietrich Inc.

Nu în ultimul rând, doresc să ofer un omagiu celui pe care mulți din comunitatea specialiștiilor în evaluarea comunicării l-au considerat prieten, Don Bartholomew, care, regretabil, a decedat anul trecut. Don a fost autorul cunoscutului blog ‘Metric Man’ și Senior Vice President, Digital and Social Media Research în cadrul companiei Ketchum. Don a lucrat îndeaproape, atât cu mine, cât și cu echipa AMEC, la dezvoltarea unora dintre cele mai valoroase resurse educaționale pe care le avem, printre care și modelul de evaluare Social Media.

Modului lui de gândire a avut un rol strategic în asigurarea succesului proiectului și am încercat să țin cont de abordarea lui – a crea un instrument sofisticat util și intuitiv. Consider că am reușit sa creăm acest echilibru și sper că Don este mândru de moștenirea pe care a lasat-o.

Integrated evaluation team lead & Board Director AMEC

CEO PRIME Research UK